Език: 
BG

Психология на сватбената фотография

Психология на семейната и сватбената фотография

 

Еднодневен теоретичен семинар в гр. София – събота, 21 април 2018г ( залата на провеждане ще бъде уточнена)

 

Начало 10.00, край 20.00ч ( с две паузи – кафе, сандвичи, безалкохолни ) . Възможно е удължаване на времето при възникнали допълнителни въпроси. Цена на семинара – 180лв. Издава се опростена ( не ДДС) фактура. Заплащането е предварително по банков път. Местата са ограничени.

За записвания : boni_bonev@abv.bg, 0898416020

Банкова сметка :

ПИБ  IBAN: BG80FINV915010EUR0J1C7

BIC: FINVBGSF

Белфо Трейд ЕООД

Програма

 1. Да снимаш хора – 90% психология и 10% техника. Доколко техниката има значение и каква е оптималната техника, така че да не сме ограничени и в същото време да не плащаме постоянно данък „Нов модел“ . Дискусия с аудиторията – въпроси и отговори. Лекторът е запознат с предимствата и недостатъците на всички видове техника на пазара, като е тествал лично в работни условия различни камери и обективи.

 2. Връзката между фотограф и клиент. „Каквото ти е портфолиото, такива са ти клиентите“ . Изграждане на собствен облик в публичното пространство. Примери и дискусия. Възможност да бъдат разгледани портфолия на участници предварително онлайн.

 3. Психология на ценообразуването – правилно изграждане на пакети, предимства и недостатъци на работата с калкулатор на услугите. Подход при различни видове сватби и събития.

 4. Създаване на правилна верига от клиенти, така че работата да носи удоволствие. Общуване с клиентите преди и по време на работа, налагане на филтри, интелигентен маркетинг, преценка, възможност за отказ на ангажимент. Примери от практиката.

 5. Активността в социалните мрежи като филтър за подбор на клиенти. Какво, колко и къде да показваме. Примери.

 6. Разрешаване на сложни ситуации и проблеми по време на работа. Умението да се справяме с текущи проблеми, свързани както с техника, така и с независещи от нас обстоятелства. Лекторът ще анализира различни проблемни моменти и начини за неутрализирането им. Участниците също могат да предложат за анализ допълнителни ситуации.

 7. Фотографски похвати за създаване на по-интересна визия - композиция, гледна точка, перспектива, цветове.

 8. Анализ на семейни сесии и цели сватби с много примери. Психология на разказа. Уловеният момент като машина на времето. Положителният ефект на изненадата.

 9. Особености на работата  извън България. Видове клиенти , оферти и ценови нива в Европа. Примери от кореспонденции, оферти и сватби на лектора в Австрия и Швейцария.

 10. Ролята на качествено завършения продукт за налагане на името и повишаване на доверието – онлайн правилно селектирани галерии, фото книги, печатни материали, малки изложби за декорация на дома .

 11. Персонална дискусия с участниците, коментар на предварително разгледани техни портфолия ( по желание на участника ) , насоки.

 12. Създаване на затворена онлайн група за анализ и дискусии след семинара.
   

Developed by Daniel Nanovski