Оферта за семейни и портретни фотосесии

Семейните, детски или портретни фотосесии са чудесен начин да имате гарантирано качествени фотографии от различни етапи на живота ви - скъп спомен за вас и вашите близки. Семейната или портретна сесия също така, може да бъде удачен подарък за различни поводи, като в този случай ще получите специално отпечатан луксозен ваучер с имената на хората, за които е предназначена сесията. Изпълнението може да бъде в Бони Бонев студио, на открито, комбинирано или във вашия дом (Пример) . Сесиите на открито могат да бъдат дневни ( Пример 1, Пример_2 )   или вечерно-нощни ( кликнете ТУК за пример )
Цената на семейна или портретна сесия на открито  е 300 лв за заснемане до 1 час и по 250лв за всеки следващ. В студио - 500лв до 1 час и по 300лв за всеки следващ. Обиккновено 1 час е достатъчен за семейна сесия.  Цената  включва заснемане, конвертиране и основни корекции на заснетите и селектирани фотографии .  Могат да бъдат договаряни пакети с печатни материали, фото книги и други.
За поръчка на сесия, специфични уточнения и въпроси може да ми пишете на boni_bonev@abv.bg или да ми се обадите на 0898416020