Оферта за семейни и портретни фотосесии

Семейните, детски или портретни фотосесии са чудесен начин да имате гарантирано качествени фотографии от различни етапи на живота ви - скъп спомен за вас и вашите близки. Семейната или портретна сесия също така, може да бъде удачен подарък за различни поводи, като в този случай ще получите специално отпечатан луксозен ваучер с имената на хората, за които е предназначена сесията. Изпълнението може да бъде в Бони Бонев студио, на открито, комбинирано или във вашия дом. Сесиите на открито могат да бъдат дневни ( Пример 1 , Пример 2, Пример 3 )   или вечерно-нощни ( кликнете ТУК за пример )
Цената на семейна или портретна сесия  е 250 лв на час.  Цената  включва заснемане, конвертиране и основни корекции на заснетите и селектирани фотографии .  Селектираните и обработени фотографии в електронен вид са между  20 и 50бр в зависимост от продължителността, а  при сесии над 3 часа могат да надхвърлят 100 . За всички сесии с продължителност над 2 часа ( включително)  получавате  1 избранa от вас фотография в размер 20х30см и 30бр в размер 10х15см.  Възможно е специално договаряне за  сесии с голяма продължителност ( над 3 часа) и различни локации, както и сесии с ретро автомобил в София и на различни дестинации. Такива сесии могат да се оферират в пакет с различни печатни материали.
Към всички сесии можете да поръчате луксозни фото книги с различни размери - цените за дизайн, предпечат и печат варират според размера и изпълнението.
За поръчка на сесия, специфични уточнения и въпроси може да ми пишете на boni_bonev@abv.bg или да ми се обадите на 0898416020