Mercedes W126

Автомобил Mercedes W126, модел 1979г. Това е класическата S-класа на Мерцедес, позната с прозвището "Пура" и използвана дълго време в правителствените служби като представителен автомобил.

Фабрични екстри :

- Климатроник

- Ел, стъкла

- Оригинално радио "Бекер" 

- Кожен салон

- Черен  металик

Състоянието на автомобила е перфектно, всичко е автентично и оригинално. Може да се движи с висока скорост на дълги дистанции. Често пътува до Австрия, Италия , Швейцария. Комфортът при дълги преходи е на високо ниво.

Един от основните проблеми на ретро автомобилите през лятото е липсата на климатик. При 35 градуса външна температура изживяването не е твърде приятно, а при фотосесии при преход с атомобила е голям проблем избиването на пот по дрехите, разтичането на грима и т.н. Климатикът на W126 е реновиран с новия хладилен агент и работи идеално, така че ще се чувствате комфортно дори и в най-горещите летни дни.

Може да бъде наета за фото сесии, видео клипове, сватбени тържества и др. на цена 60лв/час за  първите 2 часа и 40лв/час за всеки следващ час,  с включен шофьор и гориво за 50км. За цяло сватбено тържество в рамките на сватбения ден 200лв с включен шофьор и гориво за 50км . При определени условия и ангажименти може да се направи специална цена ( примерно за по-дълъг период или за снимки на една локация без много движение) , да се наеме без шофьор и други. За услугата се издава фактура. За всяко събитие колата минава професионална автомивка отвън и отвътре.