Mercedes W115

Ретро автомобил Mercedes W115, модел 1968г. Колата е внос от Тексас и в този вариант с двигател 3000куб дизел и описаните по-долу екстри е произвеждана само за САЩ.  Единствена бройка от тази модификация в България.

Фабрични екстри :

- Автоматик

- Климатик

- Ел, стъкла

- Круиз контрол ( темпомат)

- Оригинално радио "Бекер" 

- Кожен салон

- Сребърен металик

Състоянието на автомобила е перфектно, всичко е автентично и оригинално. Гумите са специална поръчка Vredestein Classic, производство само за ретро автомобили.

Един от основните проблеми на ретро автомобилите през лятото е липсата на климатик. При 35 градуса външна температура изживяването не е твърде приятно, а при фотосесии при преход с атомобила е голям проблем избиването на пот по дрехите, разтичането на грима и т.н. Климатикът на W115 е реновиран с новия хладилен агент и работи идеално, така че ще се чувствате комфортно дори и в най-горещите летни дни.

Може да бъде наета за фото сесии, видео клипове, сватбени тържества и др. на цена 100лв/час за  първите 2 часа и 80лв/час за всеки следващ час,  с включен шофьор и гориво за 50км. За цяло сватбено тържество в рамките на сватбения ден 350лв с включен шофьор и гориво за 50км . При определени условия и ангажименти може да се направи специална цена ( примерно за по-дълъг период или за снимки на една локация без много движение) , да се наеме без шофьор и други. За услугата се издава фактура. За всяко събитие колата минава професионална автомивка отвън и отвътре.