Сватба в Австрия - Мануела и Рафаел, 07-08 юли 2017г

Сватбата на Мануела и Рафаел беше едно от интересните преживявания през 2017г. Познавахме бъдещите младоженци, тъй като Рафаел е брат на Лудвиг, чиято сватба снимахме през 2015г във Виена. Мястото също ни беше познато - красивото езеро Wörthersee в южна Австрия, където един месец по-рано същата година заснехме сватбата на Tina & Gregory  Тогава ни беше нужен един допълнителен ден, за да обиколем 4-те локации около езерото, да се запознаем с пътя и други особености, но младоженците все пак успяха да ни изнанадат с промени на тайминга в последния момент, допълнителни маршрути с моторници и т.н. Надявахме се, че при тази сватба изненадите ще са по-малко, но още като пристигнахме ни връхлятя първата от тях. За съжаление тъжна изненада. Беше починала втората съпруга на бащата на булката. Съвсем разбираемо, той не беше добре, а булката - Мануела замина спешно във Виена при него. Беше денят преди сватбата като по план трябваше да има следобедно парти с водни атракции в езерото, а след това вечерно парти за хората от семейството - около 40 души. Разбира се, водното парти отпадна, а ние до последно не знаехме дали изобщо ще има сватба. Така или иначе привечер отидохме на локацията, където щеше да бъде вечерното парти - много атрактивна ферма ( Buschenschank Falkner) с голяма поляна, в която сервираха само домашно приготвени натурални продукти. Домакинята - Maggie Falkner се каза изключително сърдечна жена и ни отрупа с вкусотии. Постепенно започнаха да идват гостите, дойде и младоженеца , а малко по-късно пристигна и Мануела с баща си. Снимахме деликатно и ненатрапчиво всичко, което се случваше по време на тази семейна вечеря . Искахме да уловим емоциите на хората - сълзите, смеха, играта на децата, разговорите на възрастните, атмосферата на мястото.

Ето и пълна галерия със снимки - кликнете на линка или на снимката по-долу . Можете да гледате снимките на цял екран като ги сменяте със стрелките на клавиатурата или със слайдване за таблет/телефон.

Manuela&Raphael - предсватбена вечер. Фотография : Бони Бонев и Марияна Бонева

 

 

Следващият ден беше денят на сватбата ( от 9 сутринта до 3 ч на следващата сутрин), отново пълен с много от неподправените емоции на Мануела, Рафаел, тяхната малка дъщеричка, роднините и приятелите им. Опитахме се да ги уловим в същия непринуден репортажен стил.

Manuela&Raphael - сватбен ден. Фотография : Бони Бонев, Марияна Бонева и Ангел Бонев