Език: 
BG

Оферта за семейни, детски, портретни сесии

Семейните, детски или портретни сесии са чудесен начин да имате гарантирано качествени фотографии от различни етапи на живота ви - скъп спомен за вас и вашите близки. Семейната сесия също така, може да бъде удачен подарък за различни поводи, като в този случай ще получите специално отпечатан луксозен ваучер с имената на хората, за които е предназначена сесията. Изпълнението може да бъде в студио, навън, комбинирано или във вашия дом.

Цената на семейна или портретна сесия от 2 часа е 250лв, а всеки допълнителен час се заплаща по 100лв.  Не предлагам по-кратки сесии, защото смятам , че добрата семейна фоторгафия  е свързана  с известно опознаване и психолигическа връзка между фоторгафа и неговите модели . Цената за двучасова сесия включва заснемане, конвертиране и основни корекции на заснетите и селектирани фотографии ( 50-60бр)  + отпечатване на 5 избрани от вас в размер 20х30см. При по-дългите сесии има допълнителни материали. Възможно е договаряне за специални сесии с голяма продължителност и различни локации, както и сесии с ретро автомобил в София и на различни дестинации.

Към всички сесии можете да поръчате луксозни фото книги с различни размери - цените за дизайн, предпечат и печат варират според размера и изпълнението.

За поръчка на сесия, може да ми пишете на boni_bonev@abv.bg или да ми се обадите на 0898416020

Developed by Daniel Nanovski